Actrice

ianka is in de eerste plaats gekend als actrice. Ze bouwde een mooie carrière uit met de vertolking van o.a. de legendarische prinses Prieeltje in Kulderzipken, Emma Boon in de succesvolle Eén-reeks Flikken Gent en telenovelle LouisLouise waarin ze Charlotte De Wilde speelde.

Radio & TV presentator

Daarnaast bouwde ze ook een carrière als presentatrice voor radio en televisie uit. Ze presenteerde voor Canvas, Kanaal Z en  radio Donna. Ze maakte ook eigen programma’s  voor Klara en Kanaal Z.

Als voice-over is ianka al meer dan 15 jaar actief in de commerciële sector. Haar stem is te horen op radio, televisie, film en internet. ianka beschikt over een eigen opnamestudio om haar klanten snel te kunnen bedienen. Daarbij neemt ze ook de nodige copywriting voor haar rekening.

Auteur

ianka schrijft voor bladen en online magazines. Columns en interviews behoren tot haar expertise. Als auteur heeft ze ondertussen al meerdere boeken op haar naam staan en dit in verschillende genres, uitgegeven bij verschillende uitgeverijen.  ianka was de eerste auteur in Vlaanderen die een interactief prentenboek voor iPad uitbracht met haar eigen uitgeverij. 

Creative Entrepreneur

Ondernemerschap vind je ook bij ianka terug. Haar passie voor literatuur heeft geleid tot de start van een eigen uitgeverij en het label iStoires. iStoires is een project bureau dat concepten bedenkt en uitvoert rond literatuur en digitaal lezen en schrijven.

Bij de lancering van iPad in België was ianka de eerste auteur die met een eigen uitgeverij een interactief prentenboek, exclusief gemaakt voor iPad, op de markt bracht. De app ‘Wolfie’ stond maandenlang op nummer 1 in de iTunes store voor boeken.

get  my Inspiration Mail  on public speaking