Contact

 Blog

 

Meter van 100 km Covid Challenge powered by Dodentocht

brave new human stories 🇧🇪 nl Jun 21, 2020

 Al 20 jaar kijk ik - als 'trottoirtoerist' gefascineerd naar de duizenden deelnemers van de Dodentocht die door mijn dorp, Bornem,  stappen. Ik ben nieuwsgierig naar hun motivatie, en bewonder hun daad- en wilskracht. Wat maakt dat ze die 100 km halen, vaak zonder training en met kapotte voeten? 
Dat wandelen zuurstof geeft aan je brein en goeie gesprekken oplevert heb ik de afgelopen weken mogen herontdekken. Zelf ben ik - door Corona- een fervente wandelaar geworden met meerdere wandelingen van 10 km per week. 

Toen ik vernam dat deze 51ste editie van de Dodentocht een brug slaat tussen de die-hards en de would-be's zoals ik, zag ik mijn kans om werelden te combineren. Ik ben dan ook trots dat ik meter mag zijn van de 100 km Covid Challenge powered by Dodentocht. Eindelijk zal ik mijn "soort" Dodentocht wandelen. 

Ik heb besloten om tijdens mijn wandelingen in te zetten op een goed gesprek rond Nieuwsgierigheid, het topic waarover ik al een hele tijd werk, schrijf, research en spreek.

De nieuwsgierigheid van de mens in de zoektocht naar hoe hij een Moedige Nieuwe Mens kan worden. Een Brave New Human.

De eerste Brave New Human gesprekken zullen opgenomen worden tijdens de Dodentocht 2020. Je kan ze beluisteren in de podcast Brave New Human.

Nu nog ... met wie...

THE PROSPERITY NEWSLETTER

Want Helpful Finance Tips Every Week?

Lorem ipsum dolor sit amet, metus at rhoncus dapibus, habitasse vitae cubilia.