CO.STATION CROSSROAD SUMMIT

INCUBATOR CO.STATION HOUDT HAAR EERSTE SUMMIT

Noteer alvast 11 mei 2017 in je agenda want naar aanleiding van het nieuwe boek van Omar Mohout“NUMERI – Van idee tot Product/Market Fit”  organiseert de Brusselse accelator Co.Station haar eerste Crossroad Summit. Tijdens dit unieke event zullen Omar Mohout en Dado Van Peteghem het tijdens hun keynote speech hebben over  ‘The  startup lifecycle’ en ‘Corporate Venturing’. Nadien volgt er een realitycheck waarin bespreken de meest invloedrijke spelers uit de Belgische start-up en scale-up scene de huidige stand van zaken op het vlak van Digitale Innovatie en Corporate Venturing.

 

DEBAT

Ik neem na afloop van de keynotes het panelgesprek voor mijn rekening. Tijdens dit gesprek gaan we een reality check aan.

Mijn gasten aan tafel zijn niet de minste:

  • Steven Stokmans, COO of Microsoft Belgium & Luxembourg
  • Anne Collet, CEO Le Wagon Benelux,
  • Marion Debruyne, Decaan Vlerick Business School,
  • Johan De Geyter, CEO Zembro,
  • Nicolas Filatieff, Head of Marketing Retail Banking BNP Paribas Fortis
  • Frank Maene, Volta Ventures

VOOR WIE

Het event richt zich niet alleen tot start-ups, scale-ups en iedereen die erover denkt om een eigen bedrijf op te richten maar ook tot de Belgische bedrijfswereld die op zoek is naar hoe ze innovatie binnen hun bedrijf een boost kunnen geven.

WAT ZAL JE LEREN?

Ervaren ondernemers, grote ondernemingen, academici en market influencers geven je inzage in succesvol ondernemen tijdens 2 keynote presentaties en een panelgesprek met specialisten. Aansluitend kan je kennis maken en ervaringen uitwisselen met enkele scale-ups, de aanwezige academici en vertegenwoordigers van toonaangevende ondernemingen.