contact

 14 oktober in Antwerpen

Hét live event voor de gevorderde kennisondernemer die zo simpel mogelijk wil doorgroeien door je personal brand high-value te positioneren

 

Reserveer je plek

 

Ben je een kennisondernemer, expert of leider, dan is de kans groot dat je ongemerkt onzichtbaarder aan het worden bent omdat er steeds meer andere stemmen even luid klinken als de jouwe.

Je hebt het gevoel dat je te weinig uitsteekt boven je concullega's en je inwisselbaar bent

... waardoor je nu werkt met klanten die niet aansluiten bij jouw niveau en ambitie

… je je prijzen confirmeert aan wat gangbaar is in ‘de markt’

… de tijd, energie, geld en moeite die je in je bedrijf steekt zich niet terugbetaalt in levenskwaliteit

… en je intellectueel ondervoed geraakt!

 

De grootste verandering begint

wanneer je je anders gaat positioneren

en van je personal brand

een high-value Brand YOU maakt. 

 

Als je niet langer compromissen wil sluiten,
maar je waardig wilt zijn over wat je doet én waar je voor staat, dan is het tijd om de lead terug te pakken met Brand YOU

 

Tijdens deze one-day intensive ontdek je o.a. 

 •  Hoe je met het Thought Leader Framework je persoonlijke merk versterkt in minimale tijd. 
 •  Hoe je met de juiste mindset kunt gaan staan voor je waarde, zonder concessies te doen aan jouw energie, geld of tijd
 •  De valkuilen van een personal brand en de waarde van een high-value personal brand
 •  Hoe omdenken je leven kan veranderen
 •  Hoe 'nee' zeggen je méér impact en omzet kan opleveren
 • Hoe je jezelf kan heruitvinden en aan een nieuwe carriére of fase van je business kan beginnen
 • Wat het Thought Leader Framework is en hoe je als een thought leader kan leren denken en werken
Reserveer jouw plek

Deze one-day intensive is voor

 • Gerespecteerde academici die een diepgaande expertise op een bepaald gebied hebben ontwikkeld en die hun ideeën willen zien toepassen in een echte zakelijke omgeving;

 • Doorwinterde Senior Executives die een uniek standpunt hebben na jaren een bedrijf te hebben geleid en deze ideeën nu buiten hun eigen bedrijf willen delen (aan een "tweede" of "derde" carrièrewerken)

   

   

 • Business auteurs en sprekers die een reputatie willen ontwikkelen of beginnen te krijgen door keynotes te verkopen en/of boeken te schrijven over een bepaald onderwerp; en

 • Coaches en Consultants die een uniek standpunt willen ontwikkelen en slimmer willen werken

Ik ben ianka 

Al jaren ontmoet ik thought leaders en mensen met een krachtig personal brand. Als je je omringt met gedreven succesvolle ondernemers kun je niet achter blijven!

Je kunt zijn wie je bent, inclusief al jouw gekke dromen en ideeën. Je wordt serieus genomen en aangemoedigd. Hoeveel mensen in jouw directe omgeving begrijpen echt waar jij mee bezig bent?

De meest ultieme ervaring zal je krijgen in een thought leader omgeving, waar je compleet in de watten wordt gelegd, zodat je maar met één ding bezig hoeft te zijn: het realiseren van jouw merk en visie.

Ik ben ianka, founder van de Thought Leaders Academy, hoogbegaafd en een multi-passionate ondernemer. Ik ben er in geslaagd om op 3 maanden mijn jaaromzet van het jaar ervoor te behalen door slimmer te werken en me high-value te positioneren. En ja, ik heb het over zo'n 'six-figure revenue'. 

Tijdens mijn succesvolle carrière als actrice in televisie, film en theater, kreeg ik de kans om auteur, regisseur en producent te worden van mijn eigen programma's op televisie en radio. Ik ben een veelgevraagd moderator van high-end conferenties over biotech, marketing, ondernemerschap, innovatie en een spreker over creativiteit en zelfontplooiing. Als ik niet op het podium sta, begeleid, train, coach en mentor ik experts in hun reis om thought leaders te worden (met een commercieel succesvolle praktijk)

 

BONUS!
1-OP-1 IMPLEMENTATIESESSIE MET MIJ
T.W.V. € 600,00

Om ervoor te zorgen dat je niet alleen tijdens, maar ook na de One-Day Intensive resultaten behaalt, krijg je nog een extra online implementatie-sessie met mij.

Normaal gesproken ben ik alleen 1-op-1 beschikbaar voor mijn premium klanten. Als deelnemer van deze Brand You dag,  maak ik voor jou een uitzondering.

Jouw investering

Nu early bird aan €999 (ipv €1497)

V.A.T. excluded

Deze one-day intensive vindt plaats op een prachtige locatie.

Wat krijg je als je meedoet?

Inschrijven

Gun jezelf deze  deepdive dag

Lijkt het je heerlijk om in een inspirerende omgeving te zijn en ook nog eens uitgedaagd te worden in je ondernemerschap? Dan is deze one-day intensive voor jou!

Onze intentie is een onvergetelijke ervaring voor je te creëren en je de kans te geven doorbraken te beleven. Het is belangrijk voor ons dat jij hier volledig op vertrouwt. Als je teveel twijfelt of je het wel of niet moet doen of dat je je teveel zorgen maakt over de investering dan is dit niet aan jou besteed.