contact

Referenties

Caroline Craenhals - CEO Belgian Scrap Terminal

Ik heb al meerdere malen het geluk gekend om met Ianka samen te werken. De eerste keer dat ik haar leerde kennen was tijdens een cursus van Nexxworks. Het klikte meteen. Ianka verstaat het als geen ander om de essentie van een boodschap, een communicatie of een lezing te vatten. Ze vindt altijd net de juiste woorden die je een ‘yes, dat is het’ momentje geven. 
Het aangename aan samenwerken met Ianka is haar professionalisme, haar liefde voor de taal en het woord. Samen een verhaal bundelen en herleiden tot de essentie en dat op een manier dat de luisteraar geboeid blijft tot het einde. ‘The Art of Recycling‘ verandert dan in ‘The Art of Speaking’. 

Ianka is champions league niveau. 

Peter Van De Veire - Sectoraal hoofd Dienstencheques

Ianka is een inspirerende coach en expert die door haar jarenlange ervaring heel snel een analyse kan maken van jouw verhaal en je stimuleert om op zoek te gaan naar nieuwe insteken door het aanreiken van kleine, maar belangrijke, bijsturingen.

 

Thijs Van De Broek - In the Pocket

 

Recht voor de raap feedback, helder en persoonlijk.

Meer boem/boem dan bla bla.

Toegepast en relevant richting het snel opbouwen van spreker skills.

Danny Verspreet 

De Speakers Club is een ideale manier om jezelf uit te dagen om te groeien als spreker zodat het niet blijft bij goede voornemens. De toffe oefeningen, de ondersteunende feedback en de gezellige sfeer geven je meer zelfvertrouwen. En af en toe ontdek je dat je meer kan dan je dacht. Ik was heel blij met het eindresultaat. Ik zal zeker nog TED-talks opnemen. Bedankt.

Elke Van Parys - Heydays

Ik wou vooral kapstokken en tips krijgen voor een betere storytelling.

En die heb ik gekregen. De training was niet alleen leerrijk, het was ook dikke fun!

Deze training kan ik aanraden aan iedereen die - net zoals ik - zinnens is om een keynote of presentatie te geven waarbij storytelling centraal staat.”

 

Bert De Raedt - Inoxsystems

ianka is een ervaren professional en een integere bevlogen trainer, ze heeft er  voor gezorgd dat ik niet alleen met meer zelfvertrouwen spreek maar bovendien met toffe herinneringen naar huis ga .

An Cosaert - Expert in IP strategie

“De opleiding hielp me niet alleen mijn boodschap helder en begrijpbaar te krijgen, maar vooral om richting, vorm en duidelijkheid te geven aan mijn eigen thought leadership en vooral deze ook te leren omarmen en uit te stralen en in die zin was deze opleiding dus veel meer dan ‘een goede keynote leren geven’…

Overtuigd en klaar om de stap te zetten?

Neem contact op en we bekijken hoe!

We won't send spam. Unsubscribe at any time.