Dit zei ze en het publiek werd wild enthousiast

When they go low, we go high

Volgens de pers ‘redde’ Michelle Obama de Democratische Conventie in Philadelphia met haar speech. La Obama stònd er en bracht met vuur en overgave een goed geschreven en feilloos gebrachte speech waarbij ze haar steun aan Hillary Clinton uitte.

Wat ze daar aan de wereld liet zien, zal nog lang blijven nazinderen.Wat had ik graag een vlieg aan het plafond geweest toen de speechschrijvers aan het werk gingen en Mevrouw Obama in haar bureau de tekst begon in te studeren. Want ook al maakte ze professioneel gebruik van haar autocue, ze wist wàt en hoe ze het moest brengen en dat gebeurt niet zomaar.

En ja, tuurlijk heeft ze daarvoor een staf vol experten die haar daarin begeleiden.

Maar is dat de reden waarom je het niet ook zèlf kan doen? Jezelf de tijd, de ruimte èn de begeleiding geven om te kunnen groeien in het schrijven en brengen van een keynote is immers ook voor jou mogelijk. Daarom heb ik de Though Leaders Academy opgericht. Met trajecten voor keynote sprekers waarin ik je begeleid om je keynote anders en beter te brengen.

 

 

ianka fleerackers is founder van de Thought Leaders Academy waar ondernemers, academici en leiders opgeleid worden tot professionele sprekers. Ze is een veelgevraagd moderator van grote congressen rond technologie, marketing en innovatie alsook inspirational speaker rond storytelling, failing forward en emotionele intelligentie.
Ianka bouwde in het verleden reeds een succesvolle carrière uit als actrice, schreef en publiceerde meerdere boeken, werkte jarenlang in het  theater, voor nationale radio en televisie en ontwikkelde er eigen formats.
Ze is een mediaprofessional in de breedste betekenis van het woord: expert in wat voor èn achter de schermen gebeurt en dit in bij verschillende traditionele en online media.

get  my Inspiration Mail  on public speaking