LEES HET EERSTE HOOFDSTUK GRATIS

“Met dit boek slaagt ianka erin om personal branding op een strategisch niveau te beschrijven. De brede professionele achtergrond van ianka maakt dit boek extra sterk en waardevol. Zij heeft zowat alles meegemaakt in haar carrière wat een personal brand kan meemaken. Een kijkje achter die schermen en het delen van die ervaring zorgt voor een enorme meerwaarde. Ik kan dit boek aan iedereen aanbevelen!”

- Steven Van Belleghem, ondernemer en auteur van De Ruwe Diamant & Customers The Day After Tomorrow

Waarover gaat het boek

 

Personal branding in het bedrijfsleven, het lijkt ongepast en egotripperij, of dat is alvast de opvatting van velen. En toch is het een sterk instrument in je professionele loopbaan, in de war for talent en in de groei van je bedrijf. Want wat jij als professional nodig hebt, is dat je de conversatie kan sturen in een richting die jij wil.

In Own your story geeft ianka je de inzichten om anders over jouw persoonlijk merk te denken. Bovendien geeft ze een kijkje achter de schermen van haar eigen multidisciplinaire loopbaan in de media, de kunsten en het bedrijfsleven en geeft ze je handvatten om zelf aan de slag te gaan.

LEES METEEN HET EERSTE HOOFDSTUK.

“ianka heeft het niet alleen aangedurfd om een bestaand concept een geheel nieuw leven te geven, maar ze waagt zich er bovendien ook nog eens aan om een boek te maken dat op maat is van elke individuele lezer. Ik wenste oprecht dat ik dit boek veel eerder had kunnen lezen omdat het mij helpt als persoon, maar ook omdat het mij helpt bedrijven en hun leiders beter te laten worden.”

- Rik Vera, business-philosopher en auteur van The Guide To The Ecosystem Economy & Managers The Day After Tomorrow

 

Over ianka

Na een succesvolle carrière als actrice in theater, televisie en film, koos ianka fleerackers resoluut voor het ondernemerschap. Ze raakte gefascineerd door thought leadership en innovatie. ianka besloot haar ervaring als actrice maar ook die van regisseur, radiomaker, journalist,moderator en auteur in te zetten om experten en opkomende thought leaders te begeleiden.

Liquid error: Nil location provided. Can't build URI.

“In een wereld van information overload en AI, is het nog belangrijker dan ooit om een eigen authentieke stem te ontwikkelen. Hoe bouw je een unieke visibiliteit in een wereld van de Never Normal ? ianka schreef een heerlijk boek waarin ze je laat nadenken over je eigen reis, je eigen ontwikkeling, en hoe je die unieke stem kan vinden en sterker maken.”

- Peter Hinssen,  ondernemer en auteur van The Phoenix and the Unicorn & The Day After Tomorrow

Lees het eerste hoofdstuk gratis

Krijg onmiddellijk toegang tot het eerste hoofdstuk van ianka's boek.

We won't send spam. Unsubscribe at any time.