BOOKS

ianka is a versatile writer.
She writes in various genres: fiction, non-fiction,
audio books, children's books,
interactive picture books for tablets and business books.

Own Your Story, Or Someone Else Will (2023)

Personality Branding en thought leadership voor professionals met een track record.

Uitgeverij Lannoo Campus
Categorie: leiderschap, business, marketing, communicatie

Uil plus leeuwerik

Uil en Leeuwerik willen dolgraag boezemvrienden worden. Maar er is een probleem: wanneer Leeuwerik 's morgens begint te zingen, valt Uil in slaap. En als Uil 's nachts op avontuur gaat, slaapt Leeuwerik. Uiteindelijk vinden ze toch een manier om vrienden te blijven …
Een innemend, warm en speels verhaal over een onmogelijke vriendschap.

  • Vormt een reeks met Zwaan en Groot van Liefde

Zwaan

Uil vliegt uit en geniet van de nacht, de schaduwen, de maan. Alles is zo mooi en hij hoeft er niets voor te doen. Dan hoort hij gesnik. Het is Zwaan. Zwaan zoekt wanhopig naar de reden waarom ze haar geliefde moest verliezen. Voor zoiets vreselijks moet toch een reden zijn? Uil wil haar helpen en gaat op zoek naar een antwoord. Maar kan Uil dat antwoord wel vinden?
Over afscheid nemen en verder gaan. (NL)

  • Vormt een reeks met Uil plus Leeuwerik en Groot van Liefde

Groot van Liefde

Het is nacht. Uil klaagt dat hij alleen is. Wat heb je aan een vriend als hij niet bij je is? Maan gaat niet akkoord: hij houdt van Zon, ook al zijn ze niet altijd samen.’s Morgens vroeg staan Maan en Zon samen aan de hemel. Dan verschijnt ook Leeuwerik…

Groot van Liefde werd ook in het Nederlands en in het Koreaans uitgegeven.

  • Vormt een reeks met Uil plus Leeuwerik en Groot van Liefde

Roodkopje

Grappige, herkenbare en soms hilarische belevenissen van het alterego van de actrice (Kulderzipken, Flikken) en auteur ianka fleerackers, die verschillende rollen combineert. Hoe slaagt ze erin om zowel vrouw, moeder, minnares, vriendin, zus als shoppingexperte te zijn? Waarom loopt dit soms fout af en hoe probeert ze gezichtsverlies te vermijden?
Elfendertig sterke verhalen met een vleugje humor en prachtige, gestileerde foto's. Een leuk vormgegeven boekje, opgeluisterd met toffe tekeningen van Ilah (gekend van Cordelia) 

Flikken - Gent

Dit boek verschijnt naar aanleiding van het tiende en allerlaatste seizoen van de Vlaamse tv-reeks 'Flikken'*, die wekelijks meer dan 1.400.000 kijkers haalde. De teksten werden geschreven door actrice Ianka Fleerackers (rechercheur Emma Boon in de serie), die de lezer eerst meeneemt naar het prille begin, toen de belangrijkste flikken werden vertolkt door Andrea Croonenberghs, Joke Devynk en Axel Daeseleire. Vervolgens besteedt Fleerackers aandacht aan de verschillende verhaallijnen en personages, en laat ze de cast en crew aan het woord. Dat alles wordt verlucht met honderden kleurenfoto's van acteurs, filmlocaties en productiedocumenten. Tussen de hoofdstukken vind je toeristische informatie over Gent, met o.a. restaurant-, hotel- en winkeltips. Verder bevat het boek ook algemene informatie over de politie (selectieprocedures, uniform etc.), een groepsfoto van de medewerkers, een overzicht van alle afleveringen, en een lijst met politietermen. Een vlot geschreven afscheidscadeau voor een van de langstlopende Vlaamse televisieseries ooit, vooral geschikt voor trouwe fans. Luchtige, afwisselende kleurendruk op glanzend papier, kleine letter.
- Redactie Vlabin-VBC.

UITVERKOCHT

De Hupsala Princess

Een muzikaal luisterverhaal met Tine Embrechts, Tom Kestens, Kim Hertogs, Rudi Vranckx, Herman Verbruggen, Dave Peeters en vele anderen. Maak je klaar voor een wonderbaarlijke reis en scheep samen met Gem, Lily de ooievaar en de andere dieren in op de Hupsala Princess. Wat een luxueuze trip moest worden, verandert in een groot avontuur als het schip plots in woelige wateren terechtkomt. Zullen Lily en Gem de Hupsala Princess kunnen redden? Met prachtige muziek van Tom Kestens, een muzikale duizendpoot die o.a. toerde met Sarah Bettens. In samenwerking met Djapo.be en 11.11.11.

Lannoo

Wolfie

Interactief prentenboek dat bij de lancering van iPad (2010) in België werd gecreëerd en geproduceerd door ianka. De app stond maandenlang op nr 1 in de iTunes store.

NIET MEER VERKRIJGBAAR.
Created with